Geslaagde boeklancering

Ruim 80 genodigden waren 25 januari jl. aanwezig bij de boeklancering die plaatsvond bij zorginstelling Cello in Rosmalen. Voordat het eerste boek onthuld werd, werden de aanwezigen meegenomen in het gedachtegoed van het boek. Daarbij kwamen ook diverse professionals aan het woord, die voor het boek geïnterviewd zijn en Dolf Bremmers en Wilma aan den Toorn van Cello vertelden hoe ze bij Cello aan zelfsturing, onder de noemer ‘Vitale teams’ werken. Deelnemers gingen ook zelf aan de slag met het maken van een quickscan van hun organisatie en op zoek naar tips om bepaalde pijlers te versterken.

Daisy Goddijn van Expertboek heeft het productieproces van het boek, dat wij in eigen beheer uitgeven, begeleid. Zij reikte het eerste exemplaar uit aan ons, maar in de geest van het boek is dat vervolgens aangeboden aan Lonneke de Laat, professional bij Cello. Zij is voor ons een inspirerend voorbeeld van hoe je als professional je ruimte pakt en invulling geeft aan je werk. Voor ons staat Lonneke symbool voor al die professionals die we dit ook gunnen.
Het was een feestelijke en inspirerende middag!

Enkele reacties: “Prachtig event, goed georganiseerd, leuk om iedereen in dialoog te krijgen, wat een mooi boek, al veel ideeën mee gekregen die ik in mijn werk ga delen.”